Αποτρίχωση

Ηλεκτρική Αποτρίχωση Apilus

Η μοναδική μέθοδος που μπορεί να εγγυηθεί 100% ριζική αποτρίχωση για κάθε είδους ανεπιθύμητη τριχοφυΐα, ανεξαρτήτως χρώματος και τραχύτητας της τρίχας ή χρώματος του δέρματος.

 Η ηλεκτρική αποτρίχωση καταστρέφει μόνιμα τα αναγεννητικά κύτταρα της τρίχας που είναι υπεύθυνα για την ανάπτυξή της, χάρη στην εισαγωγή μιας πολύ λεπτής αποστειρωμένης βελόνας στο θύλακα της τρίχας και της διοχέτευσης ρεύματος στη ρίζα της.


Το Apilus συνδυάζει την κλασσική μέθοδο της μόνιμης αποτρίχωσης με τη σύγχρονη τεχνολογία. Διαθέτει ένα ηλεκτρονικό σύστημα με το οποίο προσαρμόζονται οι παράμετροι του ρεύματος που χρησιμοποιούνται ανάλογα με το είδος της τρίχας (χνούδι ή σκληρή τρίχα). Καταστρέφει την τρίχα σε μερικά χιλιοστά του δευτερολέπτου, με αποτέλεσμα η αίσθηση του πόνου  να θεωρείται ανύπαρκτη. Επιπλέον, το Αpilus έχει σχεδιαστεί ώστε να περιορίζει την έκταση της καταστροφής στο θύλακα της τρίχας και μόνο στα αναγεννητικά της κύτταρα, αφήνοντας ανέπαφους τους γύρω ιστούς και προστατεύοντας το δέρμα.

Η μέθοδος αυτή, παρότι είναι απόλυτα αποτελεσματική σε κάθε είδους ανεπιθύμητη τριχοφυΐα, ενδείκνυται κυρίως για μικρές περιοχές (πρόσωπο, στήθος), για όλα τα είδη τριχοφυΐας

(ανοιχτόχρωμο χνούδι, λευκές τρίχες) καθώς και για να απομακρύνει μόνιμα όσες τρίχες παρέμειναν από άλλες μεθόδους αποτρίχωσης.


 Η αποτελεσματικότητα της αποτρίχωσης με το Apilus είναι ανεξάρτητη όχι μόνο από το χρώμα της τρίχας, αλλά και από το φωτότυπο του δέρματος.