Αποτρίχωση

Laser Lightsheer

Η αποτρίχωση με laser αποτελεί το πιο σύγχρονο τρόπο για μόνιμη απαλλαγή από την ανεπιθύμητη τριχοφυΐα. Είναι μια ασφαλής και σίγουρη μέθοδος για την αντιμετώπιση της τριχοφυΐας του σώματος και του προσώπου. Η δέσμη φωτός του laser επενεργεί μόνο επιφανειακά και δεν διεισδύει σε βάθος.

Το Laser Lightsheer μπορεί να εξασφαλίσει μόνιμα και σίγουρα αποτελέσματα αφού λειτουργεί σε συγκεκριμένο μήκος κύματος.

Eστιάζει στην μελανίνη της τρίχας καταστρέφοντας το θύλακα της, χωρίς να επηρεάζει τους πόρους και την δομή της επιδερμίδας. Προκαλεί σταδιακά και επιλεκτικά την καταστροφή των κυττάρων τα οποία παράγουν τριχοφυΐα, αποδυναμώνοντας την τρίχα μέχρι την πλήρη αναστολή της ανάπτυξής της.

Ένα σωστό πλάνο καταπολέμησης της τριχοφυΐας είναι η επιλογή εξειδικευμένου προσωπικού σε συνεργασία με το μηχάνημα Laser Lightsheer και η κατάστρωση του κατάλληλου σχεδίου δράσης συνεδριών το οποίο γίνεται για τον καθένα ξεχωριστά και εξατομικευμένα. Ο κάθε οργανισμός είναι διαφορετικός, συνεπώς η τριχοφυΐα διαφέρει στον καθένα μας και εξαρτάται από διάφορους παράγοντες όπως η κληρονομικότητα, φωτότυπος δέρματος κτλ.

Περιοχές που εφαρμόζεται

Η οριστική αποτρίχωση με το σύστημα Lightsheer εφαρμόζεται σε πρόσωπο και σώμα σε άνδρες και γυναίκες, όπως:

  • Πρόσωπο (άνω χείλος,μάγουλα, πηγούνι,ζυγωματικά, φαβορίτες, φρύδια)
  • Λαιμός και αυχένας
  • Στήθος και ντεκολτέ
  • Χέρια, μασχάλη
  • Κοιλία, γλουτοί, μέση, πλάτη, μπικίνι, πόδια