Υπηρεσίες Σώματος

Χειρομάλαξη (κυτταρίτιδας, χαλαρωτική)

Η μάλαξη της κυτταρίτιδας είναι ένα σύνολο χειρισμών που γίνεται με τα χέρια και πραγματοποιούνται με σκοπό την αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας.

Βοηθάει στην αύξηση της κυκλοφορίας του αίματος, την αποσυμφόρηση της Λέμφου και συνεπώς την αποτοξίνωση των ιστών.

Οι χειρισμοί της μάλαξης αυτής γίνονται α) με μεγάλη πίεση και ταχύτητα, β) δεν προκαλούν πόνο και ρήξη των αγγείων και γ) ανάλογα με το είδος τους προκαλούν υπεραιμία, αποσυμφόρηση, χαλάρωση και τόνωση.

Πραγματοποιείται κυρίως στα προβληματικά σημεία του σώματος (γλουτούς, μηρούς κοιλιά). Καλό είναι να γίνεται 2 με 3 φορές την εβδομάδα για 12 έως 24 συνεδρίες και επίσης τόσο κατά την διάρκεια του μασάζ όσο και στο σπίτι απαραίτητο είναι να τοποθετούνται κάποια εξειδικευμένα προϊόντα. 


Το χαλαρωτικό μασάζ είναι από τα πιο δημοφιλή είδη μασάζ και γίνεται με ένα συνδυασμό ήπιων κινήσεων, λεπτών χειρισμών και απαλών μαλάξεων σε ολόκληρο το σώμα. Οι ιδιότητες του είναι πολλές και ευεργετικές!

Αποβάλλει τις τοξίνες και μειώνει τη μυϊκή κόπωση αφού βοηθάει  στο να χαλαρώσουμε τους σφιχτούς μυς και τους τένοντες που πονούν.  Διώχνει το άγχος και μειώνει το ψυχολογικό και σωματικό στρες. Βοηθάει στη ρύθμιση της περιόδου στις γυναίκες και καταπολεμά την αϋπνία καθώς έχει την ικανότητα να τονώνει το νευρικό σύστημα και να ενισχύει το ανοσοποιητικό. 

Ανανεώνει τα αποθέματα ενέργειας του σώματος και προσφέρει αναζωογόνηση και συνολική ευεξία.

Το χαλαρωτικό μασάζ επιδρά ευεργετικά σε σώμα και πνεύμα!