Υπηρεσίες Προσώπου

Μεσοθεραπεία με dermapen

H μεσοθεραπεία με εφαρμογή  dermapen είναι ανώδυνη και προκαλεί κολλαγονογέννηση και ανάπλαση του προσώπου χωρίς νυστέρι, μιας και 12 λεπτές βελόνες διαπερνούν την επιδερμίδα εώς και 100 φορές ανά δευτερόλεπτο. 

Το δέρμα αποκτά σφριγιλότητα,  λάμψη και ενυδατώνεται σε βάθος. Επίσης παρατηρούμε άμεση βελτίωση σε ρυτίδες και λεπτές γραμμές γύρω από το στόμα και τα μάτια,ενώ βοηθάει στην αντιμετώπιση των ουλών.

Οι ουσίες εισχωρούν έως το μεσαίο στρώμα του δέρματος,  το χόριο,και  είναι συνήθως διαλύματα υαλουρονικού οξέος καθώς και ενεργά συστατικά όπως βιταμίνες και αντιοξειδωτικές ουσίες αλλά και ρετινόλη. 

Ενδείκνυται κυρίως :

Στην αντιγήρανση αλλά και στην διόρθωση ήδη σχηματισμένων ρυτίδων.

Στην ακμή αλλά και στις ουλές ακμής.

Στις δυσχρωμίες.

Σε θαμπό, λιπαρό δέρμα, αλλά και στη σμίκρυνση πόρων. 

Αμέσως μετά την θεραπεία το δέρμα έχει μια ελαφρά ερυθρότητα η οποία υποχωρεί γρήγορα και μπορείτε να επιστρέψετε στις δραστηριότητες σας.

Σε περιπτώσεις βαθιάς ανάπλασης είναι πιθανό να υπάρχει για 1-2 ήμερες ένα ήπιο ξεφλούδισμα. Αμέσως μετά όμως το δέρμα θα είναι σφριγηλό και πολύ λαμπερό.

Τις επόμενες μέρες οι λεπτές ρυτίδες θα φαίνονται πιο απαλές ενώ σταδιακά οι ουλές ακμής και οι δυσχρωμίες με το πέρας των συνεδριών θα υποχωρήσουν αρκετά.

Μετά την θεραπεία η χρήση αντιηλιακού κρίνεται απαραίτητη καθώς και κάποια ειδική αγωγή που μπορείτε να ακολουθήσετε στο σπίτι.

Τέλος μία θεραπεία είναι αρκετή για να αποκτήσετε ένα λαμπερό πρόσωπο. Σε περίπτωση όμως που θα ακολουθήσουμε κάποιο πρωτόκολλο τότε προτείνουμε ένα πρόγραμμα 3-6 συνεδριών ανά 15 ημέρες.