Υπηρεσίες Προσώπου, Υπηρεσίες Σώματος

Γυρίζοντας το χρόνο πίσω με την τεχνολογία Φωτοανάπλασης IPL

Καθώς γερνάμε, η όψη της επιδερμίδας μας επηρεάζεται σε σημαντικό βαθμό απο την φωτογήρανση και τη καθημερινή καταπόνηση. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να αναζητούμε τρόπους για πιο νέα και λαμπερή εμφάνιση.
Η φωτοανάπλαση, μια από τις πλέον διαδεδομένες θεραπείες, αποτελεί την τέλεια λύση. Αντιμετωπίζει αποτελεσματικά τις συνέπειες της φωτογήρανσης  (κηλίδες κ.ά.), συνεισφέρει έτσι θετικά στο να γυρίσουμε πίσω το ρολόι του χρόνου. Χωρίς χρόνο αποθεραπείας, η τεχνολογία IPL (Intense Pulsed Light) σας επιτρέπει να γυρίσετε αμέσως στις καθημερινές σας δραστηριότητες.

Είναι ασφαλές;

Η παλμική ενέργεια της μοναδικής τεχνολογίας IPL διασφαλίζει αποτελεσματική θεραπεία με ασφάλεια. Η ομοιογενής μορφή παλμού θερμαίνει με ακρίβεια τον στόχο, επηρεάζει λίγο έως και καθόλου τον παρακείμενο ιστό και παρέχει άνετη και ανώδυνη θεραπεία.
Η τεχνολογία IPL είναι εγκεκριμένη για την αποτελεσματικότητα και την ασφάλειά της από τον πλέον αυστηρό Οργανισμό Τροφίμων και Φαρμάκων της Αμερικής (F.D.A.).

Τα πλεονεκτήματα του Παλμικού Φωτός IPL

Οι παραδοσιακές μέθοδοι για των συνεπειών της φωτογήρανσης, είναι συνήθως δυσάρεστες, χρονοβόρες με μέτρια αποτελέσματα τις περισσότερες φορές . Η θεραπεία με laser είναι επώδυνη, μπορεί να δημιουργήσει βλάβη στον παρακείμενο ιστό με μεγάλο χρόνο αποθεραπείας. Το χημικό peeling και η μικροδερμαπόξεση από την άλλη έχουν περιορισμένες ενδείξεις για τις θεραπείες που ενδείκνυται η τεχνολογία IPL. Αντίθετα με όλα τα παραπάνω, η φωτοανάπλαση μέσω της τεχνολογίας IPL παρέχει στο δέρμα νέα εμφάνιση και με αισθητά βελτιωμένη υφή και τόνο.