Θεραπειες Προσωπου

Όλοι επιθυμούμε ένα υγιές και λαμπερό πρόσωπο. Για αυτό και η επιλογή της κατάλληλης θεραπείας πρέπει να γίνεται με βάση τον τύπο της επιδερμίδας του προσώπου μας αλλά και των αναγκών μας. Στο ινστιτούτο μου παρέχω μια ευρεία γκάμα θεραπειών προσώπου που καλύπτουν τις περισσότερες ανάγκες. Διαβάστε για τις θεραπείες και κλείστε ραντεβού για να μιλήσουμε και να επιλέξουμε την ιδανικότερη για εσάς.

LPG Endermolift

Η θεραπεία Endermolift παρέχει ολοκληρωμένη φροντίδα ομορφιάς από αντιγήρανση μέχρι και αναδόμηση προσώπου. Θεραπεύει το χαλαρωμένο δέρμα με ακρίβεια και αποτελεσματικότητα σε ευαίσθητες περιοχές όπως το πρόσωπο, τα μάτια και ο λαιμός.

Είναι μια μη επεμβατική τεχνική που έχει ως στόχο τις κυριότερες αιτίες της γήρανσης και της μείωσης της πυκνότητας του δέρματος.

Τα πτερύγια της κεφαλής προκαλούν μικροδονήσεις οι οποίες εισχωρούν εις βάθος προκειμένου να πυροδοτήσουν βιολογικές αντιδράσεις στους ινοβλάστες προκαλώντας έτσι τη φυσιολογική παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης.

 1. Τονώνει τη φλεβική-λεμφική κυκλοφορία, ενώ απομακρύνει τους ινώδεις φραγμούς διευκολύνοντας έτσι την οξυγόνωση των ιστών.
 2. Μειώνει τις λεπτές ρυτίδες γύρω από τα μάτια, αποσυμφορεί τα πρησμένα μάτια και σβήνει τους μαύρους κύκλους.
 3. Εν κατακλείδι είναι μια νέα θεραπεία προσώπου για ανανέωση και νεανικότερη εμφάνιση προκαλώντας μηχανική διέγερση κολλαγόνου με 100% φυσικό τρόπο.

Βαθυς καθαρισμος προσωπου

Ο βαθύς καθαρισμός είναι μια μη επεμβατική πρακτική απομάκρυνσης τόσο των νεκρών κυττάρων όσο και του παγιδευμένου σμήγματος που βρίσκονται στο πρόσωπο.

Τον βαθύ καθαρισμό και τα οφέλη του μπορούν να τα απολαύσουν άνδρες και γυναίκες χωρίς κανένα περιορισμό ηλικίας. Ιδανικά θα πρέπει να γίνετε τουλάχιστον δύο φορές το χρόνο σε κανονικές επιδερμίδες ενώ διαφορετική συχνότητα συνιστάται για λιπαρές και ξηρές επιδερμίδες.

Ο βαθύς καθαρισμός προσώπου στοχεύει,

 1. Στην αντιμετώπιση της ακμής
 2. Στο καθαρό δέρμα χωρίς μαύρα στίγματα
 3. Στη λείανση της επιδερμίδας
 4. Στην αύξηση της απορροφητικότητας των ενυδατικών κρεμών στο δέρμα.

Δερμοαποξεση με Διαμαντι

Η Δερμοαπόξεση με Διαμάντι είναι η πιο προηγμένη θεραπεία  μικροδερμοαπόξεσης για το πρόσωπο και το σώμα. Αποτελεί τον πυρήνα σε όλες τις θεραπείες αντιγήρανσης.  Αφαιρεί αναίμακτα την επιφανειακή στιβάδα του δέρματος με συνέπεια την λείανση του, ενώ παράλληλα  με μια απαλή αναρρόφηση ενεργοποιεί τον σχηματισμό νέου  κολλαγόνου & ελαστίνης. Είναι η ιδανική και πιο απλή θεραπεία για ένα αναζωογονημένο, απαλό και καθαρό πρόσωπο. Απομακρύνει από το δέρμα μηχανικά το σμήγμα και όλα τα νεκρά κύτταρα και χαρίζει λεία, λαμπερή και νεανική όψη στην επιδερμίδα χωρίς λεπτές ρυτίδες. Μπορεί να γίνει σε μικρές περιοχές του δέρματος ή σε όλο το πρόσωπο. Βοηθάει το δέρμα να παράγει μόνο του κολλαγόνο και ελαστίνη, δηλαδή να αναπλάθεται μόνο του (αυτογενής ανάπλαση).

Η μέθοδος είναι ανώδυνη, μη επεμβατική, χωρίς ερεθισμούς ή τραύματα, απόλυτα ασφαλής και φυσική, χωρίς  παρενέργειες και χωρίς να περιορίζει τις καθημερινές δραστηριότητες του πελάτη, με σύντομη εφαρμογή. Δεν έχει τις παρενέργειες άλλων μεθόδων όπως ερυθρότητα, παραμονή στο σπίτι, δυσχρωμίες, εγκαύματα, κρούστα τραύματος κλπ. Είναι κατάλληλη για όσους αναζητούν εναλλακτική λύση σε σχέση με τις επεμβατικές μεθόδους και θέλουν τέλεια και άμεσα αποτελέσματα σε προβλήματα:

 1.  Φωτογήρανση
 2. Πανάδες, μέλασμα
 3. Ακμή, ουλές ακμής
 4. Λιπαρότητα, σμηγματόρροια
 5. Ραγάδες
 6. Λεπτές ρυτίδες γύρω από τα μάτια και το στόμα

Το γεγονός ότι επιτρέπει την επιστροφή στις καθημερινές δραστηριότητες αμέσως μετά την θεραπεία την καθιστά ως την ιδανικότερη επιλογή φροντίδας του δέρματος.

Χαρίζει ένα δέρμα απαλό με ευχάριστη, όμορφη, και λαμπερή όψη ήδη από την πρώτη κιόλας συνεδρία.

Θεραπεια προσωπου IonActive Power by Dermalogica

Στην εξειδικευμένη θεραπεία προσώπου IonActive Power της Dermalogica χρησιμοποιούνται ιονιζόμενα διαλύματα. Ο συνδυασμός αυτών με τα κατάλληλα μηχανήματα βελτιστοποιούν την διεισδυτικότητα των δραστικών συστατικών τους, προσφέροντας τα βέλτιστα αποτελέσματα.

Ανάλογα με τον τύπου της επιδερμίδας του προσώπου και των προβλημάτων της, επιλέγονται τα κατάλληλα διαλύματα που θα εφαρμοστούν κατά την θεραπεία. Με τη θεραπεία προσώπου IonActive Power μπορούν να αντιμετωπισθούν απαιτητικές δερματικές ανησυχίες όπως ακμή, γήρανση, έντονη αφυδάτωση και υπερμελάχρωση σε μόλις 45 λεπτά. Η θεραπεία απευθύνεται σε όσες επιθυμούν να:

 1. Μειώσουν τα εμφανή σημάδια γήρανσης τους δέρματος
 2. Ανακουφίσουν το αφυδατωμένο και/ ή το ευαισθητοποιημένο δέρμα
 3. Εξομαλύνουν τις μελαχρωματικές κηλίδες για πιο ομοιόμορφο χρωματικό τόνο δέρματος
 4. Ελέγξουν και να παρεμποδίσουν την ακμή

Χημικο Peeling

Το χημικό peeling, είναι η θεραπεία που έχει ως στόχο, να βελτιώσει την εικόνα και την υφή της επιδερμίδας, μέσω τηςανάπλασης των επιφανειακών στοιβάδων του δέρματος.

Ο στόχος αυτός επιτυγχάνεται, με την πρόκληση ελεγχόμενου εγκαύματος, οδηγώντας με αυτόν τον τρόπο, στην ανάπλαση των κυττάρων, που προσφέρει το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Ιδανικό για την αντιμετώπιση:

 1. Ακμής
 2. Ρυτίδων
 3. Ουλές (ακμής,μετεγχειρητικές,τραύματος)
 4. Δυσχρωμίες και πανάδες

Μεσοθεραπεια προσωπου

H θεραπεία προσώπου με Dermapen είναι μια φυσική, μη επεμβατική μεσοθεραπεία που βασίζεται στη φυσική λειτουργία του οργανισμού να παράγει κολλαγόνο και ελαστίνη για να επουλώσει μικροτραυματισμούς του δέρματος.

Η θεραπεία στοχεύει στα βαθύτερα στρώματα της επιδερμίδας του προσώπου και εφαρμόζεται σε όλους τους τύπους δέρματος προσφέροντας:

 1. βαθιά ενυδάτωση
 2. μείωση ρυτίδων και πρόληψη εμφάνισής τους
 3. ενεργοποίηση φυσικής παραγωγής κολλαγόνου και ελαστίνης
 4. βελτίωση της λειτουργίας των κυττάρων του δέρματος

Η μεσοθεραπεία προσώπου με Dermapen απευθύνεται σε όσες επιθυμούν να απαλλαγούν από:

 1. τα σημάδια γήρανσης
 2. τους μαύρους κύκλους
 3. τις δυσχρωμίες
 4. την ακμή και τις ουλές της
 5. το θαμπό και λιπαρό δέρμα

Φόρμα ενδιαφέροντος

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας και ένας εξειδικευμένος εκπρόσωπος θα επικοινωνήσει μαζί σας για να σας ενημερώσει.

Fill out this field
Fill out this field
Δώστε μια έγκυρη ηλ. διεύθυνση.
Ενδιαφέρομαι για
Select an option
Μενού