Υπηρεσιες Αποτριχωσης

Laser Soprano Ice platinum

Ή αλλιώς η «Δύναμη των τριών»

Το βραβευμένο Soprano Ice Platinum είναι το πρώτο και μοναδικό λέιζερ αποτρίχωσης στον κόσμο που συνδυάζει ταυτόχρονα τρεις διαφορετικές τεχνολογίες σε μία μόνο κεφαλή.

Εκπέμπει ταυτόχρονα σε τρία διαφορετικά μήκη κύματος (Alex 755nm, Diode 810nm, Nd:YAG 1064nm) και επιτυγχάνεται συνεργικό όφελος στοχεύοντας ταυτόχρονα σ’ όλες τις δομές του θύλακα της τρίχας και σ’ όλα τα βάθη.

Επιπλέον δεν υπάρχει κανένας περιορισμός σε όποιο χρωματότυπο δέρματος ανήκετε. Είτε έχετε ανοιχτό, σκουρόχρωμο ή μαυρισμένο από τον ήλιο δέρμα η αποτελεσματικότητα είναι ίδια.

Συνοψίζοντας το Soprano Ice Platinum προσφέρει:
Σχεδόν ανώδυνη θεραπεία

Λόγω της Ice κεφαλής δεν χρειάζεται εφαρμογή αναισθητικής κρέμας ή άλλη προετοιμασία.

Θεραπεία τριπλής στόχευσης

Ταυτόχρονη στόχευση των τριών κύριων δομών του θύλακα της τρίχας σε τρία διαφορετικά βάθη εντός του δέρματος, για πλήρη και αποτελεσματική αποτρίχωση.

Αποτελεσματικότητα για όλους τους τύπους δέρματος και τρίχας

Εξαιρετικά αποτελέσματα για όλους τους τύπους δέρματος (ανοιχτόχρωμα – μαυρισμένα από τον ήλιο), όπως επίσης για χοντρές ή λεπτές τρίχες.

Ταχύτητα και ασφάλεια

Χάρη στην τεχνική της συνεχούς κίνησης της κεφαλής (in motion) οι θεραπείες είναι γρήγορες ακόμη και σε μεγάλες περιοχές. Επίσης κατατάσσονται στις πιο ασφαλείς ακόμη και τους καλοκαιρινούς μήνες.

Καταλληλότητα για κάθε σημείο του σώματος

Εφαρμόζεται παντού, στις πιο μεγάλες, ευαίσθητες, δυσπρόσιτες, ακόμη και στις πιο μικρές περιοχές (αυτιά, μύτη, μεσόφρυδο) χάρη στην ειδική πολύ μικρή κεφαλή!

Ηλεκτρικη αποτριχωση (Ριζικη)

Η ηλεκτρόλυση είναι ο απόλυτα αποτελεσματικός τρόπος καταπολέμησης της απαιτητικών τριχών σε ευαίσθητες περιοχές όπως της θηλής και του προσώπου. Η οριστική εξαφάνιση της τρίχας επιτυγχάνεται με τη βοήθεια της βελόνας και τις αμελητέας ποσότητας ηλεκτρισμού στον θύλακα της τρίχας.

 1. Ιδανική μέθοδος για δέρματα με πολλές ελιές
 2. Για όλες της ηλικίες
 3. Εφαρμόζεται όλο το χρόνο
 4. Αποτρίχωση που μπορεί να δεχθεί και μια έγκυος

Αποτριχωση με κερι

Η αποτρίχωση με κερί είναι η πλέον κλασική μέθοδος αφαίρεσης των τριχών από τη ρίζα και απευθύνεται τόσο σε γυναίκες όσο και σε άνδρες. Έχει διάρκεια από δύο έως οκτώ εβδομάδες, ανάλογα με την περιοχή και γίνεται με τη χρήση ζεστού ή κρύου κεριού. Ζεστό συνήθως ονομάζουμε το κερί που τοποθετείται με σπάτουλα, ενώ κρύο κερί ονομάζονται οι ρολέτες και αφαιρούνται με ταινία.

Η αποτρίχωση με κερί μπορεί να εφαρμοστεί σε οποιοδήποτε σημείο του σώματος:

 • Πόδια
 • Μπικίνι
 • Χέρια
 • Στήθος
 • Πλάτη
 • Κοιλιά
 • Πρόσωπο

Ενζυμική Αποτριχωση

Είναι η αποτρίχωση που γίνεται με την εισχώρηση καταλλήλων ενζύμων σε πρόσφατα αποτριχωμένους θυλάκους, μέσω της ιοντοφόρεσης. Τα ένζυμα καταστρέφουν επιλεκτικά τα αναγεννητικά κύτταρα της τρίχας. Σε μόλις 4 συνεδρίες οι τελογενής τρίχες θα μετατραπούν σε χνοώδες τρίχωμα.  Ενώ το χνοώδες τρίχωμα έχει άμεσο αποτέλεσμα.

Η ενζυμική μέθοδος μπορεί να συνδυαστεί με την αποτρίχωση με κερί, ριζική, καθώς και με laser αφού όμως πρώτα έχουν πέσει οι τρίχες.

Φόρμα ενδιαφέροντος

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας και ένας εξειδικευμένος εκπρόσωπος θα επικοινωνήσει μαζί σας για να σας ενημερώσει.

Fill out this field
Fill out this field
Δώστε μια έγκυρη ηλ. διεύθυνση.
Ενδιαφέρομαι για
Select an option
Μενού