Posts

Υπηρεσίες Προσώπου, Υπηρεσίες Σώματος

Γυρίζοντας το χρόνο πίσω με την τεχνολογία Φωτοανάπλασης IPL

Καθώς γερνάμε, η όψη της επιδερμίδας μας επηρεάζεται σε σημαντικό βαθμό απο την φωτογήρανση και τη καθημερινή καταπόνηση. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να αναζητούμε τρόπους για πιο νέα και λαμπερή εμφάνιση.
Η φωτοανάπλαση, μια από τις πλέον διαδεδομένες θεραπείες, αποτελεί την τέλεια λύση. Αντιμετωπίζει αποτελεσματικά τις συνέπειες της φωτογήρανσης  (κηλίδες κ.ά.), συνεισφέρει έτσι θετικά στο να γυρίσουμε πίσω το ρολόι του χρόνου. Χωρίς χρόνο αποθεραπείας, η τεχνολογία IPL (Intense Pulsed Light) σας επιτρέπει να γυρίσετε αμέσως στις καθημερινές σας δραστηριότητες.

Είναι ασφαλές;

Η παλμική ενέργεια της μοναδικής τεχνολογίας IPL διασφαλίζει αποτελεσματική θεραπεία με ασφάλεια. Η ομοιογενής μορφή παλμού θερμαίνει με ακρίβεια τον στόχο, επηρεάζει λίγο έως και καθόλου τον παρακείμενο ιστό και παρέχει άνετη και ανώδυνη θεραπεία.
Η τεχνολογία IPL είναι εγκεκριμένη για την αποτελεσματικότητα και την ασφάλειά της από τον πλέον αυστηρό Οργανισμό Τροφίμων και Φαρμάκων της Αμερικής (F.D.A.).

Τα πλεονεκτήματα του Παλμικού Φωτός IPL

Οι παραδοσιακές μέθοδοι για των συνεπειών της φωτογήρανσης, είναι συνήθως δυσάρεστες, χρονοβόρες με μέτρια αποτελέσματα τις περισσότερες φορές . Η θεραπεία με laser είναι επώδυνη, μπορεί να δημιουργήσει βλάβη στον παρακείμενο ιστό με μεγάλο χρόνο αποθεραπείας. Το χημικό peeling και η μικροδερμαπόξεση από την άλλη έχουν περιορισμένες ενδείξεις για τις θεραπείες που ενδείκνυται η τεχνολογία IPL. Αντίθετα με όλα τα παραπάνω, η φωτοανάπλαση μέσω της τεχνολογίας IPL παρέχει στο δέρμα νέα εμφάνιση και με αισθητά βελτιωμένη υφή και τόνο.

Uncategorized

Η φιλοσοφία μας

Η αισθητικός και ιδιοκτήτης του Anaplasis είναι η Κωνσταντίνα Γιώργου.
Πτυχιούχος ΤΕΙ Αθηνών του τμήματος Αισθητικής και Κοσμητολογίας

Εργάσθηκε σε κέντρα αισθητικής στην Αθήνα και επί σειρά ετών ως καθηγήτρια στο υπουργείο Παιδείας. 

Δεν εφησυχάζεται ποτέ και αυτό αποδεικνύεται από την συνεχόμενη συμμετοχή της σε συνέδρια, ημερίδες και σεμινάρια. Πάντα προσπαθεί να είναι ένα βήμα μπροστά σε ότι αφορά την ολιστική αισθητική και την ιατρική αισθητική. 

Με σεβασμό και αγάπη για τον συνάνθρωπο θεωρεί υποχρέωση της να φροντίζει την υγεία του δέρματος με όσο το δυνατόν πιο φυσικό τρόπο. Έτσι αποφάσισε το 2016 να μεταφέρει την πολυετή πείρα, γνώση αλλά και την αγάπη της για τη φροντίδα του δέρματος στο Βασιλικό,  ιδρύοντας το Κέντρο Αισθητικής Anaplasis και βάζοντας στόχο να γίνει ένα κέντρο υψηλών προδιαγραφών στη περιοχή.  Για τους παραπάνω λόγους,  μονόδρομος ήταν η επιλογή συνεργασίας με διάσημα και κύρος Brands στην αγορά της αισθητικής όπως την LPG endermologie, Alma Lasers, Apilus, Dermalogica κ.α.

Υπόσχεση της, πως το φάσμα των υπηρεσιών θα επεκτείνεται διαρκώς ώστε να καλύψει τις περισσότερες αισθητικές σας ανάγκες. 

Υπηρεσίες Προσώπου

LPG αντιγήρανση

Endermologie Face/Endermolift by LPG

Η ΠΙΟ ΦΥΣΙΚΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΑΝΤΙΓΗΡΑΝΣΗΣ ΠΡΟΣΩΠΟΥ

Το δέρμα είναι ένα ζωντανό όργανο που μέσω της κυτταρικής του δραστηριότητας διατηρεί τη σφριγηλότητα, την ελαστικότητα και τη λαμπερή του λάμψη. Μετά την ηλικία των 25 ο ρυθμός παραγωγής κολλαγόνου και ελαστίνης, που παράγουν τα κύτταρα της νεότητας (οι ινοβλάστες) σταδιακά μειώνεται, το δέρμα χάνει την πυκνότητα του και όλα τα σημάδια της γήρανσης – όπως λεπτές γραμμές, ρυτίδες, χαλάρωση του περιγράμματος και θολή όψη – γίνονται πιο ορατά.

Αυτή η αποκλειστική τεχνική αντιγήρανσης της LPG αναπυκνώνει σε βάθος το δέρμα, σβήνοντας έτσι, τα σημάδια του γήρατος. 

Οι κεφαλές Lift της LPG διοχετεύουν μικρο-παλμούς στην επιφάνεια του δέρματος, προκειμένου να διεγείρουν τα κύτταρα της νεότητας εις βάθος, επανα-ενεργοποιώντας έτσι, τη φυσική διαδικασία παραγωγής ινών κολλαγόνου και ελαστίνης.

Η νέα αυτή αποκλειστική τεχνική αντιγήρανσης της LPG:

 • αυξάνει κατά 80% το ενδογενές υαλουρονικό οξύ
 • κατά 46% την ελαστίνη του δέρματος
 • λειαίνει τις ρυτίδες κατά 21%
 • συσφίγγει το δέρμα κατά 23%
 • μειώνει τους μαύρους κύκλους και τις σακούλες κάτω από τα μάτια κατά 15% και 19%, αντίστοιχα
  και 
 • διπλασιάζει τη φυσική λάμψη του δέρματος

Εξειδικευμένες θεραπείες

Αποτρίχωση

Laser Lightsheer

Η αποτρίχωση με laser αποτελεί το πιο σύγχρονο τρόπο για μόνιμη απαλλαγή από την ανεπιθύμητη τριχοφυΐα. Είναι μια ασφαλής και σίγουρη μέθοδος για την αντιμετώπιση της τριχοφυΐας του σώματος και του προσώπου. Η δέσμη φωτός του laser επενεργεί μόνο επιφανειακά και δεν διεισδύει σε βάθος.

Το Laser Lightsheer μπορεί να εξασφαλίσει μόνιμα και σίγουρα αποτελέσματα αφού λειτουργεί σε συγκεκριμένο μήκος κύματος.

Eστιάζει στην μελανίνη της τρίχας καταστρέφοντας το θύλακα της, χωρίς να επηρεάζει τους πόρους και την δομή της επιδερμίδας. Προκαλεί σταδιακά και επιλεκτικά την καταστροφή των κυττάρων τα οποία παράγουν τριχοφυΐα, αποδυναμώνοντας την τρίχα μέχρι την πλήρη αναστολή της ανάπτυξής της.

Ένα σωστό πλάνο καταπολέμησης της τριχοφυΐας είναι η επιλογή εξειδικευμένου προσωπικού σε συνεργασία με το μηχάνημα Laser Lightsheer και η κατάστρωση του κατάλληλου σχεδίου δράσης συνεδριών το οποίο γίνεται για τον καθένα ξεχωριστά και εξατομικευμένα. Ο κάθε οργανισμός είναι διαφορετικός, συνεπώς η τριχοφυΐα διαφέρει στον καθένα μας και εξαρτάται από διάφορους παράγοντες όπως η κληρονομικότητα, φωτότυπος δέρματος κτλ.

Περιοχές που εφαρμόζεται

Η οριστική αποτρίχωση με το σύστημα Lightsheer εφαρμόζεται σε πρόσωπο και σώμα σε άνδρες και γυναίκες, όπως:

 • Πρόσωπο (άνω χείλος,μάγουλα, πηγούνι,ζυγωματικά, φαβορίτες, φρύδια)
 • Λαιμός και αυχένας
 • Στήθος και ντεκολτέ
 • Χέρια, μασχάλη
 • Κοιλία, γλουτοί, μέση, πλάτη, μπικίνι, πόδια
Υπηρεσίες Σώματος

LPG σώματος

Endermologie Body/Lipomassage

Η ΠΙΟ ΦΥΣΙΚΗ ΜΕΘΟΔΟΣ ΓΛΥΠΤΙΚΗΣ ΣΩΜΑΤΟΣ

Αντιμετωπιση τοπικου παχους

Η ισορροπία μεταξύ της παραγωγής και της αποβολής του λίπους στον οργανισμό είναι μια φυσική διαδικασία στην οποία εμπλέκονται κύτταρα του λιπώδους ιστού (λιποκύτταρα). Παρά τις όποιες προσπάθειες για υγιεινή διατροφή και συστηματική φυσική άσκηση με το πέρας του χρόνου η διαδικασία αποθήκευσης του λίπους στον οργανισμό τείνει να αυξάνει. Αυτό βέβαια έχει ως αποτέλεσμα την εμφάνιση του τοπικού πάχους και της κυτταρίτιδας.

Αυτή η κατοχυρωμένη με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας τεχνική αδυνατίσματος επανα-ενεργοποιεί τη διαδικασία απελευθέρωσης του λίπους (λιπόλυση) για την εξάλειψη του τοπικού πάχους και των ατελειών.

Η μηχανική διέγερση των κεφαλών Roll της LPG προκαλεί εν το βάθει  βιολογικές αντιδράσεις: επαναδραστηριοποίηση της διαδικασίας απελευθέρωσης του λίπους και παραγωγής ινών κολλαγόνου και ελαστίνης.

Αποτέλεσμα: Πιο σμιλευμένη σιλουέτα και πιο σφριγηλό και λείο δέρμα με απολύτως φυσικό τρόπο.

Ειδικότερα θα παρατηρήσετε:

 • Πιο λεπτή σιλουέτα και πιο σφριγηλό και απαλό δέρμα
 • Λείανση της κυτταρίτιδας
 • Μείωση της επιφάνειας της κυτταρίτιδας
 • Αύξηση της λιπόλυσης κατά 70%, σύμφωνα με μελέτες και σμίκρυνση των λιποκυττάρων
 • Αναδόμηση του δέρματος +240%, σύμφωνα με μελέτες
 • Σμίλευση του σώματος: Οι μηχανικοί κύλινδροι της LPG σμιλεύουν το σώμα με ακρίβεια, εστιάζοντας σε συγκεκριμένες περιοχές. Έτσι, επιτυγχάνεται ισορροπία στην κατανομή του λίπους και αποκαθίσταται το ιδανικό σχήμα του σώματος.
 • Βελτίωση αρτηριακής, φλεβικής και λεμφικής κυκλοφορίας

Εξειδικευμένες θεραπείες

Photo by Marcelo Matarazzo on Unsplash
Υπηρεσίες Προσώπου

Χημικό peeling

Bio surface peel (χημικό πήλιγκ)


Το BioSurface™Peel είναι ένα σύστημα απολέπισης και ανανέωσης του δέρματος διάρκειας 30 ως 55 λεπτών.
Προσεγγίζει το δέρμα μέσω πολλών φάσεων και δουλεύει μεθοδικά με συνεχόμενα βήματα που συνεργατικά και με ασφάλεια το απολεπίζουν.

Η χημική απολέπιση βοηθά στη μείωση της ακμής, της μελάγχρωσης και των εμφανών σημαδιών της πρόωρης γήρανσης.
Είναι το πρώτο επαγγελματικό απολεπιστικό σύστημα που παρέχει άμεσα αποτελέσματα, κατάλληλο ακόμη και για το πιο ευαίσθητο δέρμα ενώ απαιτεί ελάχιστο χρόνο αποθεραπείας.
Έχει στοχευμένη δράση, ενώ σχεδιάστηκε να λειτουργεί σε συνεργία με τη χημεία του δέρματος και όχι εναντίον της.

Βελτιώνεται η ποιότητα στην υφή και τον χρωματικό τόνο του δέρματος.
Αμέσως μετά την θεραπεία ,τα εξωτερικά στρώματα του δέρματος έχουν αφαιρεθεί. Το δέρμα είναι απαλό στην αφή ,με αίσθηση θερμότητας και σφιχτό.
Μετά από 72 ώρες από την απολέπιση-η διαδικασία αποφολίδωσης έχει ήδη ξεκινήσει. Η αποκατάσταση ξεκινά και παρατηρούμε τις αλλαγές στο δέρμα.

Ενδείκνυται για: Τραχύτητα του δέρματος ⎫ Σημάδια φωτογήρανσης ⎫ Λεπτές γραμμές και ρυτίδες ⎫ Ακνεϊκές βλάβες ⎫ Συμφόρηση δέρματος ⎫ Υπερμελάχρωση

Λοιπές Υπηρεσίες

Eyelash lift

Μια εναλλακτική και εντελώς ανώδυνη τεχνική στο χώρο της βλεφαρίδας, που τα τελευταία χρόνια σαρώνει στο εξωτερικό είναι το eyelash lift ή αλλιώς « ανόρθωση βλεφαρίδων».

Πραγματοποιείται με τη χρήση κερατίνης και βαφής βλεφαρίδων, το αποτέλεσμα είναι άμεσο και μεγάλης διάρκειας (8 – 12 εβδομάδων).

Οι φυσικές βλεφαρίδες αποκτούν τέλεια καλοσχηματισμένη καμπύλη, φαντάζουν πιο μακριές και πιο πυκνές!

Λοιπές Υπηρεσίες

Extensions βλεφαρίδων

Η πρώτη και πιο κλασσική μέθοδος τοποθέτησης extensions βλεφαρίδων είναι η «one by one»  ή αλλιώς ή «τρίχα- τρίχα»

Η διαδικασία που ακολουθούμε είναι να συγκολλούμε μία τεχνητή τρίχα  επάνω σε μία φυσική τρίχα του βλεφάρου. Απαιτείται απόλυτη ακρίβεια και πολύ συγκέντρωση γιατί οι συγκολλήσεις γίνονται σε απόσταση μόλις 0,5 χιλιοστό από το δέρμα του βλεφάρου! Ανάλογα με το αποτέλεσμα που θέλουμε να πετύχουμε και τις φυσικές βλεφαρίδες που έχουμε στη διάθεσή μας, επιλέγουμε το μήκος, την καμπυλότητα και το πάχος της τεχνητής τρίχας. Συνολικά τοποθετούνται από 40 έως 150 βλεφαρίδες σε κάθε μάτι! Αν γίνει σωστή φροντίδα στο σπίτι διαρκούν 3-4 εβδομάδες, έπειτα πρέπει να γίνει συντήρηση.

Το αποτέλεσμα φαίνεται εντυπωσιακό και φυσικό : οι βλεφαρίδες γίνονται  πυκνές, ελαφριές, μακριές και όμορφες!

Είναι η καλύτερη επιλογή για γυναίκες που έχουν λίγες ή λεπτές βλεφαρίδες!

Λοιπές Υπηρεσίες

Επαγγελματικό μακιγιάζ

Το μακιγιάζ σήμερα είναι αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινής φροντίδας κάθε γυναίκας και εφαρμόζεται για να αναδείξει όχι μόνο  την εμφάνιση της, αλλά βοηθάει και στην ψυχολογική ανάταση του ατόμου! 

Γνωρίζοντας λοιπόν πως τις σημαντικότερες μέρες της ζωής της μια γυναίκα θέλει να λάμπει από ομορφιά και αυτοπεποίθηση δεν μπορούμε να της προσφέρουμε τίποτα λιγότερο από το τέλειο!

Αποτρίχωση

Ενζυμική

Είναι η αποτρίχωση που γίνεται με την εισχώρηση καταλλήλων ενζύμων σε πρόσφατα αποτριχωμένους θυλάκους, μέσω της ιοντοφόρεσης.

Τα ένζυμα καταστρέφουν επιλεκτικά τα αναγεννητικά κύτταρα της τρίχας. Σε μόλις 4 συνεδρίες οι τελογενής τρίχες θα μετατραπούν σε χνοώδες τρίχωμα.  Ενώ το χνοώδες τρίχωμα έχει άμεσο αποτέλεσμα.

Η ενζυμική μέθοδος μπορεί να συνδυαστεί με την αποτρίχωση με κερί, ριζική, καθώς και με laser αφού όμως πρώτα έχουν πέσει οι τρίχες.